Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι ανταλλακτικών αυτοκινήτων;


ΟΕΜ
Πρόκειται για τον γνήσιο κατασκευαστικό εξοπλισμό. Αυτά τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από την εταιρία που κατασκευάζει τα γνήσια εξαρτήματα των αυτοκινήτων. Είναι ακριβώς τα ίδια εξαρτήματα με αυτά που έχει το αυτοκίνητό σας.Απλά δεν έχουν πάνω τους το σήμα του κατασκευαστή αυτοκινήτων. Είναι ακριβώς τα ίδια με τα γνήσια εξαρτήματα αλλά σε πολύ καλύτερη τιμή .

Aftermarket ανταλλακτικά
Τα δευτερογενή ανταλλακτικά φτιάχνονται από μια εταιρία διαφορετική από τον πιστοποιημένο κατασκευαστή. Αυτά τα εξαρτήματα φτιάχνονται για να ταιριάξουν και να λειτουργήσουν το ίδιο καλά και σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερα από τα γνήσια εξαρτήματα.

Οι aftermarket εταιρείες αγοράζουν τα δικαιώματα για την παραγωγή αυτών των εξαρτημάτων.

Ανακατασκευασμένα
Ένα ανακατασκευασμένο εξάρτημα είναι ουσιαστικά ένα χρησιμοποιημένο εξάρτημα που είχε απομακρυνθεί και ενσωματωθεί με νέα εξαρτήματα.Έπειτα έχει ελεγχθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν δουλεύει το ίδιο καλά όσο και τα καινούργια εξαρτήματα.

Χρησιμοποιημένα ή ανακυκλωμένα εξαρτήματα
Το ανακυκλωμένο είναι ο καινούργιος όρος για ένα χρησιμοποιημένο εξάρτημα. Ένα χρησιμοποιημένο εξάρτημα είναι μία καλή εναλλακτική, αν το αυτοκίνητό σας είναι παλαιότερο ή έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα.