Λίγα λόγια για το συνεργείο…


 

 

 

 Αγαπητέ επισκέπτη

Το Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων AutoCheck, λειτουργεί στο 3ο Χλμ Εθνικής Οδού Κέρκυρας- Λευκίμμης στα Κανάλια (έναντι JUMBO).

Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες
συνεργείο αυτοκινήτων ποιότητά SERVICE SYNERGEIO-AYTOKINITON

 

Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Ή τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου σάς, μια ευχάριστη εμπειρία.

Για να το επιτύχουμε αυτό, επισκευάζουμε και συντηρούμε τα αυτοκίνητα, δουλεύοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.αυτοκινήτων-AutoCheck

 

Αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από όλα τα άλλα συνεργεία, είναι ότι φροντίζουμε να καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία που έχουμε μαζί σάς, όπως περιγράφεται πιο κάτω.

Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουμε λεπτομερή καταγραφή όλων όσων μας αναφέρετε.

συνεργείο-αυτοκινήτων

Στη συνέχεια διενεργούμε τεχνικό έλεγχο, αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε, σάς ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκριση σάς, αρχίζουμε τις  εργασίες.

Τέλος κατά την παράδοση, δείχνουμε όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήσαμε, εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους κάναμε την αντικατάσταση και δίνουμε γραπτή αναφορά εργασιών.

Φιλικά

Θωμάς Βλάχος

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Περιοδική Συντήρηση – service και λοιπά αναλώσιμα όπως π.χ. αντικατάσταση αμορτισέρ, δίσκου συμπλέκτη, τακάκια και δισκόπλακες φρένων.

Ηλεκτρονικός Έλεγχος – διάγνωση βλαβών.

Μηχανολογικές Επισκευές – π.χ. αντικατάσταση φλάντζας κυλινδροκεφαλής,αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού.

Ηλεκτρολογικές Επισκευές – π.χ. αντικατάσταση μηχανισμού ηλεκτρικού παραθύρου, κλειδαριάς πόρτας.

 

Δείτε τις Προσφορές μας!!

Προσφορές