Λίγα λόγια για μένα…


Σύντομο βιογραφικό Θωμάς Βλάχος

Με μακρόχρονη εμπειρία στο εξωτερικό (Γερμανία), εργαζόμενος σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία , νιώθω ότι έχω πετύχει τον καταλληλότερο συνδυασμό.

Να συνδυάσω την αγάπη και την ενέργεια του Έλληνα για το επάγγελμά του, με την τεχνογνωσία και την τελειότητα  που απόκτησα στο εξωτερικό, για την άρτια διάγνωση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Σπούδασα μηχανοτεχνίτης με πρακτική άσκηση σε εξειδικευμένο συνεργείο όλων των τύπων αυτοκινήτου, κατόπιν  για συνεχή δεκαπέντε (15) χρόνια, εργάστηκα σε διάφορα εξουσιοδοτημένα συνεργεία  όπως Ford, Renault, Opel ….

Τα τελευταία δεκατρία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Κέρκυρα, το πάθος μου ως προς το επάγγελμα που έμαθα και το γεγονός ότι ο γιος μου  επέλεξε να σπουδάσει την ίδια τέχνη, μου έγιναν κίνητρο με αποτέλεσμα το ιδιόκτητο Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων (AutoCheck), αναλαμβάνοντας πλήρως όλες τις τεχνικές υπηρεσίες στις οποίες απέκτησα εμπειρία δεκαπέντε και πλέον ετών.

Το αυτοκίνητο για μένα είναι πάθος.  Αυτή μου την αγάπη την περνάω στη δουλειά μου. Η εντιμότητα, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα ελάχιστα που μπορείτε να περιμένετε από την επικοινωνία και τη συνεργασία μαζί μου.

.